bed and breakfast

Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje in Brabant groepsaccommodatie

Bedrijfsuitje in Brabant en op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant?  Eventueel deelnemen aan indoor- of outdoor activiteiten?  A Vakanties verhuurt groepsaccommodaties in Brabant welke zeer geschikt zijn voor een bedrijfsuitje. Hierbij kunt u niet alleen overnachten in een luxe groepsaccommodatie maar ook deelnemen aan leuke groepsactiviteiten.  Ook een duurzaam bedrijfsuitje hoort hiertoe tot de mogelijkheden. Een groepsaccommodatie Brabant in het kader van een bedrijfsuitje kunt u via onze website online boeken. Het samenstellen van activiteiten rondom uw bedrijfsuitje in Brabant of elders in Nederland is echter maatwerk. Indien u een groepsaccommodatie in Brabant wilt huren voor uw bedrijfsuitje + deel wilt nemen aan leuke groepsactviteiten, neem dan contact met ons op en geef door waar en wanneer en met hoeveel personen u een bedrijfsuitje wilt organiseren. Ook voor informatie voor wat bereft groepsreizen. Wij brengen  dan in contact met de eigenaar van verschillende groepsaccommodaties in Brabant die ook leuke activiteiten voor uw bedrijfsuitje kan organiseren.  Mail naar info@a-vakanties.nl.  Ook indien u elders in Nederland een groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje zoekt, kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen.

Groepsaccommodaties in Brabant voor uw bedrijfsuitje

Groepsaccommodatie Brabant huren 12 tot 200 personen

U kunt in het kader van uw bedrijfsuitje in Brabant of elders in Nederland een groepsaccommodatie huren van 12 tot 200 personen.  Indien u in Brabant een groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje wilt huren, kunnen we door verschillende groepsaccommodaties in Brabant met elkaar te combineren ook grote groepen een groepsaccommodatie aanbieden.  Hierbij is het ook mogelijk dat u een groepsaccommodatie Brabant voor uw bedrijfsuitje boekt zonder activiteiten of maaltijdverzorging. 

Duurzaam bedrijfsuitje

Is duurzaamheid voor u beangrijk? Het is ook mogelijk dat we een duurzaam bedrijfsuitje voor u organiseren. Hierbij zijn vegetarische en/of biologische maaltijden mogelijk. Neem bij interesse contact met ons op.

Groepsreisverzekering

Bij een bedrijfsuitje hoort een groepsreisverzekering.
U kunt ook voor uw bedrijfsuitje in Brabant online een groepsreisverzekering afsluiten.

Groepsaccommodatie met wifi huren

Bent u voor uw bedrijfsuitje in Brabant op zoek naar een groepsaccommodatie met wifi?  Veel groepsaccommodaties in Brabant hebben de beschikking over wifi. Hierdoor kunt u ook tijdens uw bedrijfsuitje over internet beschikken. Dit is ook handig bij trainingen, meetings en andere zakelijke bijeenkomsten. Goedkope laptops voor uw bedrijf koop u bij onze partner De Groene Computershop in Gouda. Ook voor het kopen van een gebruikte computer of gebruikte laptop met garantie.
Bij afname van meerdere gebruikte laptops is er een korting mogelijk. 

Indien u computerproblemen tijdens uw bedrijfsuitje hebt, kunt u deze ook door onze partner De Groene Computershop laten oplossen. Middels het progrtamma teamviewer kan dit tegenwoordig op afstand. U heeft een werkende internetverbinding nodig en een computer of laptop. Lees hoe uw computerproblemen op afstand opgelost kunnen worden.