bed and breakfast

Groepsannuleringsverzekering

Groepsannuleringsverzekering

Online een groepsannuleringsverzekering afsluiten.

Een annuleringsverzekering van A Vakanties in samenwerking met Europeesche Verzekeringen.

Heeft u een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Brabant of elders in Nederland gehuurd? 
Dan kan het raadzaam zijn hiervoor een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Een groepsannuleringsverzekering is een annuleringsverzekering voor een groep
Het is een kortlopende annuleringsverzekering voor een groep. Bijvoorbeeld geschikt als kortlopende annuleringsverzekering voor een gehuurde groepsaccommodatie in Brabant.
Indien u de gehuurde groepsaccommodatie Brabant door bepaalde omstandigheden ( zie onder ) bent u als groep verzekerd tegen annuleringskosten.


Uit ervaring weten we inmiddels dat het moeten annuleren van een gehuurde groepsaccommodatie wegens bepaalde omstandigheden zoals ernstige ziekte of ongeval, relatief groot is. Met name bij een familieweekend of familiereünie is er een iets grotere kans op annulering.

U kunt onze groepsannuleringsverzekering eenvoudig online afsluiten.  Ook als u een groepsannuleringsverzekering wilt afsluiten in het kader van een familiereünie of familieweekend in Brabant.

Website voor online afsluiten groepsannuleringsverzekering

Groepsreisverzekering afsluiten


Groepsreisverzekering kan ook belangrijk zijn.

Behalve een groepsannuleringsverzekering kan een groepsreisverzekering ook belangrijk zijn.  Zeker als de groep groot is en de groepsreis meerdere dagen duurt..

Zo kunt u een groepsreisverzekering afsluiten indien u bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Brabant of elders in Nederland hebt geboekt maar het is ook mogelijk een groepsreisverzekering af te sluiten indien u een reis buiten Nederland hebt geboekt.

Tot 250 personen kunt u een groepsreisverzekering online afsluiten.
Zie onder.

Groepsreisverzekering afsluiten

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Als de groep uit slechts enkele personen bestaat, is het ook mogelijk een kortlopende ( tijdelijke annuleringsverzekering ) af te sluiten. Als uw groep uit niet meer dan 9 personen bestaat, kan het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering aantrekkelijk zijn.  
U bent net als bij de groepsannuleringsverzekering,  tijdelijk tegen annuleringskosten verzekerd.
U kunt deze annuleringsverzekering ook online afsluiten..

U kunt de kortlopende annuleringsverzekering van A Vakanties en Europeesche Verzekeringen ook met ALL RISK dekking afsluiten.  

Afsluiten kortlopende annuleringsverzekering