bed and breakfast

landgoed de biestheuvel

Landgoed De Biestheuvel Brabant

Op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in Brabant? Bijvoorbeeld voor een familieweekend  Brabant of een bedrijfsuitje in Brabant?
Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon heeft luxe en gezellige groepsaccommodaties te huur.  Deze groepsaccommodaties in Brabant zijn zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, schoolkamp of familieweekend.
En Landgoed De Biestheuvel biedt tal van activiteiten aan.

Lees verder wat Landgoed De Biestheuvel u te bieden heeft.

Landgoed De Biestheuvel voor uw familieweekend

Indien u overweegt uw familieweekend in Brabant te vieren, heeft Landgoed De Biestheuvel u veel niet te bieden. Niet alleen kunt u overnachten in een luxe groepsaccommodatie op Landgoed De Biestheuvel,..  u kunt heerlijk uit eten in het restaurant, gebruik maken van één van de zalen of mee doen aan indoor- of outdoor activiteiten.   En de grote Amerikaanse bus die Langoed De Biestheuvel in haar bezit heeft, kan u naar een leuke bestemming in Brabant brengen.
Landgoed De Biestheuvel kan u een volledig verzorgd familieweekend in Brabant bieden. Maar u kunt ook alleen een luxe groepsaccommodatie op Landgoed De Biestheuvel huren.

A Vakanties kan alles voor u regelen,  Wij kunnen u in contact brengen met de juiste persoon van Landgoed De Biestheuve, bel of mail ons.  0345-506847 ( ma t/m vrijdag 9.00 uur 12.00 uur en 13.00 uur tot 16.00 uur )
of mail ons:  info@a-vakanties.nl

Landgoed De Biestheuvel voor uw familiedag

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw familiedag in Brabant?

Landgoed De Biestheuvel kan ook uw familiedag Brabant verzorgen.  Van het eten in het restautant tot het slapen in een luxe groepsaccommodatie op Landgoed De Biestheuvel en alles wat daar tussenin zit.

Neem contact op met A Vakanties voor uw familiedag op Landgoed De Biestheuvel.
info@a-vakanties.nl


Landgoed De Biestheuvel voor uw schoolkamp

Uw schookamp in Brabant organiseren?
Langoed De Biestheuvel ontvangt regelmatig scholen in het kader van een schoolkamp.
U kunt met uw schoolkamp overnachten in één of meer van de mooie groepsaccommodaties en meedoen aan de indoor- en outdooractiviteiten die de medewerkers van Landgoed De Biestheuvel voor u kunnen verzorgen.
En natuurlijk kunt u gebruik maken van de maatijdverzorging.
Informatie:  info@a-vakanties.nl

Landgoed De Biestheuvel voor uw bedrijfsuitje

Landgoed De Biestheuvel kan ook een leuke invulling geven aan uw bedrijfsuitje. Zo kunnen er indoor- of outdooractiviteiten georganiseerd worden door de medewerkers van Landgoed De Biestheuvel, kunt u heerlijk lunchen of dineren in het gezellige restaurant en kunnen er workshops verzorgd worden.
Maatwerk is mogelijk.
Meer informatie en prijsopgave:  info@a-vakanties.nl

Landgoed De Biestheuvel als vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie in Brabant?
De vergaderlocaties op Landgoed De Biestheuvel zijn geschikt voor kleine en grote groepen.
Zo kunt u bijvoorbeeld een vergaderlocatie huren op Landgoed De Biestheuvel voor 20, 30 of 40 personen maar ook voor 100, 200, 300 of 400 personen.

Informatie en prijsopgave:  info@a-vakanties.nl