bed and breakfast

Luxe groepsaccommodatie brabant

Luxe groepsaccommodatie Brabant huren

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Brabant?
Bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodtie in Noord Brabant voor 20, 24, 30 of 40 personen? Zoals een luxe groepsaccommodatie in Brabant met sauna??

We hebben in Brabant meerdere luxe groepsaccommodaties te huur. Zoals luxe groepsaccommodaties in Brabant voor 20, 30 of 40 personen in Hoogeloon. Deze luxe groepsaccommodaties in Brabant liggen op Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon ( Noord Brabant ) en zijn zeer geschikt voor het vieren van een vriendenweekend, familieweekend of bedrijfsuitje in Brabant.
Hieronder een voorbeeld een luxe groepsaccommodatie voot 20 tot 24 personen op Landgoed De Biestheuvel in Brabant.

Voorbeeld: luxe groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen op Landgoed de Biesthevel in Brabant.

Deze 20 persoons tot 24 persoons luxe groepsaccommodatie in Brabant beschikt over 8 badkamers en 8 slaapkamers. Er zijn 2 huisdieren zoals honden toegestaan. Deze 20 tot 24 persoons luxe groepsaccomodatie in Brabant is ideaal voor een bedrijfsuitje, familieweekend of familiereünie in Brabant.
Deze luxe groepsaccommodatie in Brabant is tevens aangepast voor mindervaliden en rolstoeltoegankelijk. Een luxe en voor minder validen aangepaste groepsaccommodatie in Noord-Brabant.
In de bosrijke omgeving van deze luxe groepsaccommodatie Brabant kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er worden veel activiteiten op het landgoed georganiseerd..

Kijk voor deze luxe groepsaccommodaties in Nederland, provincie Noord-Brabant, onder Hoogeloon en ontdek dat deze luxe groepsaccomodaties in Noord-Brabant ideaal is voor een bedrijgsuitje, familiereünie of vriendenweekend in Brabant. 
Informatie luxe groepsaccommodatie Brabant op Landgoed de Biestheuvel.

Nog 8 luxe groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel in Brabant te huur.

Op landgoed de Biestheuvel zijn nog 8 luxe groepsaccommodaties te huur. Deze luxe groepsacommodaties in Brabant zijn geschikt voor groepen van 15 tot en met 40 personen.  Door echter groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel met boeken te combineren, kunnen er ook grote groepen van 60, 70 of 80 personen een groepsaccommodatie huren.
Deze luxe groepsaccommodaties in Brabant zijn ook geschikt voor een schoolkamp.

Hier vindt u de groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel.


We hebben in de categorie 10 tot 30 personen meer dan 150 luxe groepsaccommodaties in Noord-Brabant te huur, hieronder ook grote en luxe groepsaccommodaties Noord Brabant  met zwembad.  Indien u een grote en luxe groepsaccomodatie in Brabant zoekt, is het mogelijk een luxe groepsaccommodatie voor 40 of 50 personen in Brabant te huren.
U zoekt en boekt ook uw luxe groepsaccomodatie in Brabant online..

Luxe groepsaccommodatie Brabant 30-50 personen

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie Brabant 30, 40 of 50 personen?
U kunt via de websites van A Vakanties ook een luxe groepsaccommodatie voor 30, 40 of 50 personen huren. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of familieweekend.

Hulp nodig bij het vinden van uw ideale en luxe groepsaccommodatie Brabant?
Neem contact met ons op:  info@a-vakanties.nl
Wij kunnen u ook van dienst zijn als u een luxe groepsaccommodatie elders in Nederland zoekt.

Luxe groepsaccommodatie Brabant met zwembad

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Brabant met zwembad en het liefst ook met sauna? Het is mogelijk om een luxe groepsaccommodatie Brabant met zwembad en sauna te huren. Ook met binnen zwembad. Indien u een luxe groepsaccommodatie in Noord Brabant of elders in Nederland zoekt met privé zwembad, kijk dan op onze website vakantiehuizen prive zwembad.
Daar vindt u luxe groepsaccommodaties en vakantiehuizen met privé zwembad.